Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz en ik woon in Haarlem. Sinds 2010 heb ik mijn eigen advieskantoor van waaruit ik dagelijks klanten uit Haarlem en omstreken naar volle tevredenheid adviseer. Voor ik mijn eigen advieskantoor startte heb ik jaren met veel plezier en succes bij Aegon gewerkt. Uiteraard beschik ik over alle relevante financiële vakdiploma’s. Middels permanente educatie houd ik mijn vakkennis actueel.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Verzekeringen

Risico´s horen bij het leven, maar het leeft een stuk rustiger als die risico´s beheersbaar blijven. Op het moment dat u voor een bepaalde situatie een verzekering zoekt, omdat u bijvoorbeeld net een huis heeft gekocht, u specifieke eigendommen wilt verzekeren of uw totale verzekeringspakket weer eens wilt doornemen, gaat u op zoek naar de beste aanbieder.

 

Samen met u bekijk ik wat uw wensen zijn. Mogelijk heeft u al heel veel polissen. We nemen die er allemaal eens bij. Vaak is het zinvol om een serie verzekeringen bij één aanbieder onder te brengen. Soms blijkt het verstandig om een polis te verhogen. Er zijn mogelijkheden te over, u moet alleen weten hoe u de beste keuze maakt. RobbertLotz financiële diensten helpt u daar graag bij. Net als bij alle andere producten ben ik niet afhankelijk van één aanbieder. U krijgt altijd een op maat gesneden verzekeringspakket, met zo laag mogelijke maandlasten.

 

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van mijn dienstverlening en wat ik voor u kan betekenen, leest u dan het dienstverleningsdocument voor risico.

.