Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz. Ik woon en werk in Haarlem. Na mijn opleiding detailhandel heb ik alle financiële vakdiploma’s behaald en jaren, met veel plezier en succes, bij Aegon gewerkt. In 2010 heb ik mijn hart gevolgd en ben mijn eigen adviespraktijk begonnen. Een compact lokaal betrokken advieskantoor.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Verzekeringen

Risico´s horen bij het leven, maar het leeft een stuk rustiger als die risico´s beheersbaar blijven. Op het moment dat u voor een bepaalde situatie een verzekering zoekt, omdat u net een huis heeft gekocht, u specifieke eigendommen wilt verzekeren of uw totale verzekeringspakket weer eens wilt doornemen, gaat u op zoek naar de beste aanbieder.

Samen met u bekijk ik wat uw wensen zijn. Mogelijk heeft u al heel veel polissen. We nemen die er allemaal eens bij. Vaak is het zinvol om een serie verzekeringen bij één aanbieder onder te brengen. Soms blijkt het verstandig om een polis te verhogen. Er zijn mogelijkheden te over, u moet alleen weten hoe u de beste keuze maakt. RobbertLotz financiële diensten helpt u daar graag bij. Net als bij alle andere producten ben ik niet afhankelijk van één aanbieder. U krijgt altijd een op maat gesneden verzekeringspakket, met zo laag mogelijke maandlasten.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons Dienstverleningsdocument voor risico.

.