Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz en ik woon in Haarlem. Sinds 2010 heb ik mijn eigen advieskantoor van waaruit ik dagelijks klanten uit Haarlem en omstreken naar volle tevredenheid adviseer. Voor ik mijn eigen advieskantoor startte heb ik jaren met veel plezier en succes bij Aegon gewerkt. Uiteraard beschik ik over alle relevante financiële vakdiploma’s. Middels permanente educatie houd ik mijn vakkennis actueel.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Hypotheekadvies Haarlem

Het kopen van een huis is een bijzondere ervaring. Waar gaat u wonen? In wat voor soort huis? Natuurlijk allemaal afhankelijk van uw persoonlijke wensen, behoeften en situatie. Er volgen verschillende bezichtigingen en dan is het eindelijk zo ver; u heeft uw droomhuis gevonden! Fantastisch! Maar wat nu? Is het financieel haalbaar om over te gaan tot de aankoop van uw droomhuis? Hoe hoog worden de maandlasten? Welke hypotheekverstrekker, wat voor hypotheek vorm, welke looptijd? Waar vind ik een notaris? Het is begrijpelijk dat je hierdoor overweldigd kan raken. Maar geen paniek!

Als financieel / hypotheekadvieskantoor met jarenlange ervaring kijk ik objectief naar uw mogelijkheden en geef ik u deskundig advies. We starten met een persoonlijk gesprek waarbij uw wensen en uw financiële situatie in kaart worden gebracht. Koopt u samen of alleen? Verkoopt u een ander huis? Hoe hoog mogen de lasten zijn? Allemaal vragen die van belang zijn als het gaat om het aangaan van een hypotheek. Als ik een goed overzicht hebt verkregen van uw wensen en uw huidige financiële wensen dan ga ik opzoek naar de hypotheek die hier het beste bij aansluit. Daarbij kijk ik niet alleen naar uw wensen nu maar houd ik ook rekening met uw wensen voor later. Want om uw wensen voor later te kunnen realiseren moeten we nu aan de slag!

Diverse opties bij Robbert Lotz

Nadat uw wensen en financiële situatie in kaart is gebracht stel ik u verschillende hypotheekopties voor. We bespreken uitvoerig de hypotheekvorm, looptijd, maandlasten, voorwaarden en alle andere dingen die van belang zijn bij het aangaan van een hypotheek. We kijken naar de mogelijkheden nu maar verliezen ook zeker de toekomst niet uit het oog!

Uit de verschillende hypotheekopties kiezen we het voorstel dat het  beste aansluit bij u wensen voor nu en bij de wensen die u heeft voor de toekomst. Daarna start de hypotheekaanvraag. Ook dit kan een overweldigend gevoel met zich meebrengen. De hypotheekverstrekker zal om uitgebreide documentatie vragen om uw aanvraag te kunnen beoordelen. Denk hierbij onder andere aan loonstroken, werkgeversverklaring, Ook tijdens dit traject sta ik volledig voor u klaar en help ik  de aanvraag in goede banen te leiden.

Uw droomhuis met hulp van ons hypotheekadvies!

Goed om te weten; ik ben adviesvrij! Dat wil zeggen dat ik geen enkele contractuele verplichtingen het met banken of verzekeringsmaatschappijen. Op basis van uw wensen en uw situatie vergelijk ik verschillende hypotheken van verschillende hypotheekverstrekkers. En kies ik altijd die hypotheek dat het beste bij uw situatie past, ongeacht de partij die de hypotheek verstrekt.

Ook wanneer u uw droomhuis nog niet gevonden heeft maar wel voornemens bent een huis te kopen is het verstandig om met elkaar in gesprek te gaan. Door van te voren uw financiële situatie in kaart te brengen heeft u een duidelijker beeld van wat u kunt verwachten en kunt u gerichter zoeken. Zo voorkomt u teleurstelling en heeft u binnen de kortste keren ook uw droomhuis gevonden!

RobbertLotz financiële diensten kijkt objectief naar uw mogelijkheden en geeft u een deskundig advies. Samen met u neem ik de situatie door: wat zijn uw wensen, hoe hoog mogen de lasten zijn, wat staat er Later nog te gebeuren waar rekening mee gehouden moet worden? Op basis hiervan stel ik u verschillende hypotheekopties voor. Ik ben daarbij niet gebonden aan een vaste leverancier en dus onafhankelijk. Zo kan ik steeds het meeste optimale scenario voor u realiseren.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons Dienstverleningsdocument voor Hypotheken.

.