Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz en ik woon in Santpoort-Zuid naast Haarlem. Sinds 2010 heb ik mijn eigen advieskantoor van waaruit ik dagelijks klanten uit Haarlem en omstreken naar volle tevredenheid adviseer. Voor ik mijn eigen advieskantoor startte heb ik jaren met veel plezier en succes bij Aegon gewerkt. Uiteraard beschik ik over alle relevante financiële vakdiploma’s. Middels permanente educatie houd ik mijn vakkennis actueel.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Werkwijze

RobbertLotz financiële diensten staat garant voor een betrouwbaar advies. Wanneer ik u een advies geef over één of meerdere financiële diensten vind ik het belangrijk dit eerlijk te doen door te kijken wat NU kan, wat U wilt en wat belangrijk is voor LATER. Dit doe ik aan de hand van de volgende werkwijze.

Stap 1: Inventarisatie gesprek

Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven kom ik bij u langs voor een uitgebreid inventarisatiegesprek. In dit gesprek ga ik eerst met u bekijken wat uw wensen en behoeften zijn. Hoe wilt u nu leven en hoe wilt u later leven? Vervolgens maak ik met u een inventarisatie van uw huidige financiële situatie. Daarbij kijk ik naar factoren als inkomen(s), pensioenopbouw, hypotheeksituatie, werkgeversregelingen en fiscale regelingen. Aan de hand van al deze gegevens stel ik een totaaloverzicht samen van uw financiële situatie, zodat ik kan bekijken of uw wensen realistisch en haalbaar zijn. Ik vind het belangrijk dat kosten voor u transparant zijn. Dat houdt in dat ik tijdens het inventarisatiegesprek reeds met u afspreek wat de advieskosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 2: Onafhankelijk persoonlijk advies

Aan de hand van het inventarisatiegesprek en het productaanbod van verzekeringsmaatschappijen en banken stel ik een compleet aanbod samen dat leidt tot uw onafhankelijk persoonlijk advies. Aan de hand van een kostenoverzicht krijgt u een duidelijk overzicht van de opbouw van uw financieel product alsook de kosten die dit met zich meebrengt. Uiteraard kom ik weer bij u langs om dit toe te lichten.

Stap 3: Vergelijken productaanbod

Op basis van uw wensen en mogelijkheden analyseer ik meerdere producten van meerdere verzekeringsmaatschappijen en/of banken. Ik ben adviesvrij. Dat wil zeggen dat ik geen enkele contractuele verplichtingen heb met verzekeringsmaatschappijen of banken zodat ik voor u de beste aanbieder kan vinden.

.

Stap 4: Aanvragen financieel product

Wanneer het advies aansluit op uw wensen neem ik contact op met de desbetreffende bank of verzekeringsmaatschappij om het product voor u aan te vragen of aan te passen.

Kosten

Ik vind het belangrijk dat kosten transparant zijn. Dat houdt in dat ik tijdens het inventarisatie gesprek met u afspreek wat de advieskosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 5: Nazorg

Ik blijf u ook in de toekomst adviseren. Mocht uw situatie veranderen, neem dan gerust contact met me op opdat ik kan bekijken of dit ook financiële consequenties heeft. Bij veranderingen in wetgeving of andere ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op uw situatie , zal ik contact met u opnemen. In ieder geval bekijk ik eens in de twee jaar met u of uw producten nog helemaal aansluiten op uw wensen en behoeften.