Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz. Ik woon en werk in Haarlem. Na mijn opleiding detailhandel heb ik alle financiële vakdiploma’s behaald en jaren, met veel plezier en succes, bij Aegon gewerkt. In 2010 heb ik mijn hart gevolgd en ben mijn eigen adviespraktijk begonnen. Een compact lokaal betrokken advieskantoor.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Werkwijze

RobbertLotz financiële diensten staat garant voor een betrouwbaar advies. Wanneer ik u een advies geef over één of meerdere financiële diensten vind ik het belangrijk dit eerlijk te doen, door te kijken wat kan NU, wat wilt U en wat is belangrijk voor LATER. Dit doe ik aan de hand van de volgende werkwijze.

Inventarisatie gesprek

Om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven kom ik bij u langs voor een uitgebreid inventarisatie gesprek. In dit gesprek ga ik eerst met u bekijken wat uw wensen en behoeften zijn. Hoe wilt u nu leven en hoe wilt u later leven? Vervolgens maak ik met u een inventarisatie van uw huidige financiële situatie. Daarbij kijk ik naar factoren als inkomen(s), pensioenopbouw, hypotheeksituatie, werkgeversregelingen en fiscale regelingen. Aan de hand van al deze gegevens stel ik een totaal overzicht samen van u financiële situatie, zodat ik kan bekijken of uw wensen realistisch en haalbaar zijn.

Vergelijken productaanbod

Op basis van uw wensen en mogelijkheden analyseer ik meerdere producten van meerdere verzekeringsmaatschappijen en/of banken. Ik ben adviesvrij. Dat wil zeggen dat ik geen enkele contractuele verplichtingen heb met verzekeringsmaatschappijen of banken.

Onafhankelijk persoonlijk advies

Aan de hand van het inventarisatie gesprek en het productaanbod van verzekeringsmaatschappijen en banken stel ik een compleet advies samen dat leidt tot uw onafhankelijk persoonlijk advies. Aan de hand van een kostenoverzicht krijgt u een duidelijk overzicht van de opbouw van uw financieel product als ook de kosten die dit met zich meebrengt. Uiteraard kom ik weer bij u langs om dit toe te lichten.

.

Aanvragen financieel product

Wanneer u tevreden bent over het advies zal ik de aanvraagformulieren verzorgen en het product voor u aanvragen of aanpassen bij de desbetreffende bank of verzekeringsmaatschappij.

Kosten

Ik vind het belangrijk dat kosten transparant zijn. Dat houdt in dat ik tijdens het inventarisatie gesprek met u afspreek wat de advieskosten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nazorg

Ik blijf u ook in de toekomst adviseren. Mocht uw situatie veranderen, neem dan gerust contact met me op opdat ik kan bekijken of dit ook financiële consequenties heeft. Bij veranderingen in wetgeving of andere ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op uw situatie zijn zal ik contact met u opnemen. In ieder geval bekijk ik eens in de twee jaar met u of uw producten nog helemaal aansluiten op uw wensen en behoeften.