Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz. Ik woon en werk in Haarlem. Na mijn opleiding detailhandel heb ik alle financiële vakdiploma’s behaald en jaren, met veel plezier en succes, bij Aegon gewerkt. In 2010 heb ik mijn hart gevolgd en ben mijn eigen adviespraktijk begonnen. Een compact lokaal betrokken advieskantoor.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Financiële Planning/Check

U denkt graag een tijdje vooruit. Niet alleen de dag van vandaag is belangrijk; nee, u wilt graag weten hoe u zich moet voorbereiden op morgen, overmorgen en Later. Want zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De financiering van uw woning, de waarde van uw pensioen, de studiefinanciering van de kinderen of de deelname in een nieuwe onderneming, het zijn allemaal zaken die van invloed zijn op uw toekomst. Hoe zorgt u ervoor dat u dit allemaal goed geregeld heeft, overzichtelijk en beheersbaar?

U doet dat met een goede financiële planning van RobbertLotz. Ik zet samen met u alle zaken nog eens goed op de rij. Hoe is het allemaal geregeld? Past het bij elkaar? En, kan het misschien beter? Een gedegen planning kan interessante resultaten opleveren, voor nu en voor Later.

De relatie die u aangaat met uw financieel adviseur is er een die bestendig moet zijn. U geeft nogal wat uit handen! RobbertLotz financiële diensten is correct, betrouwbaar en objectief. Wij werken persoonlijk en snel. U kunt op mij rekenen, op ieder moment. Met RobbertLotz financiële diensten heeft u een financiële partner voor Nu en voor Later!

.