Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz en ik woon in Santpoort-Zuid naast Haarlem. Sinds 2010 heb ik mijn eigen advieskantoor van waaruit ik dagelijks klanten uit Haarlem en omstreken naar volle tevredenheid adviseer. Voor ik mijn eigen advieskantoor startte heb ik jaren met veel plezier en succes bij Aegon gewerkt. Uiteraard beschik ik over alle relevante financiële vakdiploma’s. Middels permanente educatie houd ik mijn vakkennis actueel.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Financiële Planning/Check

U denkt graag een tijdje vooruit. Niet alleen de dag van vandaag is belangrijk; nee, u wilt graag weten hoe u zich moet voorbereiden op morgen, overmorgen en later. Want zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De financiering van uw woning, de waarde van uw pensioen, de studiefinanciering van de kinderen of de deelname in een nieuwe onderneming, het zijn allemaal zaken die van invloed zijn op uw toekomst. Hoe zorgt u ervoor dat u dit allemaal goed geregeld heeft, overzichtelijk en beheersbaar?

U doet dat met een goede financiële planning van Robbert Lotz. Ik zet samen met u alle zaken nog eens goed op de rij. Hoe is het allemaal geregeld? Past het bij elkaar? En, kan het misschien beter? Een gedegen planning kan interessante resultaten opleveren, voor nu en voor later.

De relatie die u aangaat met uw financieel adviseur is er een die bestendig moet zijn. U geeft nogal wat uit handen! RobbertLotz financiële diensten is correct, betrouwbaar en objectief. Ik werk persoonlijk en snel. U kunt op mij rekenen, op ieder moment. Met RobbertLotz financiële diensten heeft u een financiële partner voor Nu en voor Later

.