Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz. Ik woon en werk in Haarlem. Na mijn opleiding detailhandel heb ik alle financiële vakdiploma’s behaald en jaren, met veel plezier en succes, bij Aegon gewerkt. In 2010 heb ik mijn hart gevolgd en ben mijn eigen adviespraktijk begonnen. Een compact lokaal betrokken advieskantoor.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

“Een juist advies moet nu goed bij u passen, met de zekerheid dat het later aansluit op uw unieke wensen”

Visie

Iedere klant is uniek met eigen wensen voor nu en later. Wat de klant wil zal steeds centraal staan bij het advies dat ik geef. Een duidelijk en eerlijk advies, voor nu en voor u op maat gemaakt maar steeds weer rekening houdend met later.

Mijn deskundigheid heb ik opgebouwd door de vele vakgerichte studies die ik heb gevolgd en jaren ervaring in de financiële dienstverlening. Ik kan op elk vlak iets voor u betekenen.

Permanente Educatie

RobbertLotz is een gecertificeerd adviseur die jaarlijks permanente educatie volgt in de vakgebieden: beleggen, financieren, belastingen, toekomstvoorzieningen, sociale zekerheid, schade en- levensverzekeringen. Dit wordt gewaarborgd door de SEH ( Stichting Erkend Hypotheekadviseur) en WFT ( Wet op het Financieel Toezicht).

Hypotheken

Sinds 2006 ben ik aangemeld bij de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur). De afgelopen jaren heb ik veel klanten geadviseerd inzake hun hypotheek voor de financiering van een bestaande woning, nieuwbouw woning of verbouwing.

Ook voor zakelijke financieringen kunt u bij mij terecht.

Toekomstvoorzieningen

Ook uw toekomstige situatie kan ik voor u in kaart brengen. Waar nodig kan ik u helpen uw doelen te bereiken voor als u gepensioneerd bent.

.

Verzekeringen

Ik heb landelijk erkende schade- en levensverzekeringdiploma´s. Zowel particulieren als ondernemers kunnen voor alle verzekeringen bij mij terecht.

Totaal Financieel Advies

Door mijn deskundigheid op bovengenoemde vakgebieden ben ik uitstekend in staat uw complete financiële huishouding in kaart te brengen.

U vindt een uitgebreide CV op mijn Linkedin pagina.