Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz. Ik woon en werk in Haarlem. Na mijn opleiding detailhandel heb ik alle financiële vakdiploma’s behaald en jaren, met veel plezier en succes, bij Aegon gewerkt. In 2010 heb ik mijn hart gevolgd en ben mijn eigen adviespraktijk begonnen. Een compact lokaal betrokken advieskantoor.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

Hypotheekadviseur Haarlem

Een huis kopen is een bijzondere ervaring. Nadenken over de locatie, de wooneisen en de nieuwe inrichting. Diverse huizen bezichtigen en daar is hij dan: uw droomhuis! Maar dan? Eindeloos hypotheekverstrekkers vergelijken, je afvragen of u het financieel wel aan kunt, een goede notaris vinden. Duizend en één zaken waar u over na moet denken. RobbertLotz financiële diensten neemt u al dat werk uit handen en zorgt ervoor dat u onder de meest ideale voorwaarden kunt gaan genieten van uw droomhuis.

RobbertLotz financiële diensten kijkt objectief naar uw mogelijkheden en geeft u een deskundig advies. Samen met u neem ik de situatie door: wat zijn uw wensen, hoe hoog mogen de lasten zijn, wat staat er Later nog te gebeuren waar rekening mee gehouden moet worden? Op basis hiervan stel ik u verschillende hypotheekopties voor. Ik ben daarbij niet gebonden aan een vaste leverancier en dus onafhankelijk. Zo kan ik steeds het meeste optimale scenario voor u realiseren.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons Dienstverleningsdocument voor Hypotheken.

.