Uw Adviseur

Mijn naam is Robbert Lotz en ik woon in Haarlem. Sinds 2010 heb ik mijn eigen advieskantoor van waaruit ik dagelijks klanten uit Haarlem en omstreken naar volle tevredenheid adviseer. Voor ik mijn eigen advieskantoor startte heb ik jaren met veel plezier en succes bij Aegon gewerkt. Uiteraard beschik ik over alle relevante financiële vakdiploma’s. Middels permanente educatie houd ik mijn vakkennis actueel.

U vindt een uitgebreide cv op mijn LinkedIn pagina

Goed adviesZekerheid voor later

“Een juist advies moet nu goed bij u passen, met de zekerheid dat het later aansluit op uw unieke wensen”

Visie

Financieel Advies

Iedere klant is uniek met eigen wensen voor nu en voor later. Wat de klant wil zal steeds centraal staan bij het advies dat ik geef. Een duidelijk en eerlijk persoonlijk advies voor nu maar steeds rekeninghoudend met de toekomst.

Mijn deskundigheid heb ik opgebouwd door de vele vakgerichte studies die ik heb gevolgd en jaren ervaring in de financiële dienstverlening. Hierdoor kan ik op elk financieel vlak iets voor u betekenen.

Permanente Educatie

Ik ben een gecertificeerd financieel adviseur die jaarlijks permanente educatie volgt in de vakgebieden: beleggen, financieren, belastingen, toekomstvoorzieningen, sociale zekerheid, schade en- levensverzekeringen. Dit wordt gewaarborgd door de SEH ( Stichting Erkend Hypotheekadviseur) en WFT ( Wet op het Financieel Toezicht).

Hypotheken

Sinds 2006 ben ik aangemeld bij de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur). De afgelopen jaren heb ik veel klanten geadviseerd die een hypotheek zochten voor de financiering van een bestaande woning, nieuwbouwwoning of verbouwing. Ook voor zakelijke financieringen kunt u bij mij terecht.

Toekomstvoorzieningen

Wilt u zicht hebben op uw toekomstige financiële situatie? Ik kan deze voor u in kaart brengen en waar nodig helpen uw doelen te bereiken zodat u ook later, na uw pensioen, de dingen kunt blijven doen die u belangrijk vindt.

.

Verzekeringen

Ik heb landelijk erkende schade- en levensverzekeringdiploma´s. Zowel particulieren als ondernemers kunnen voor alle verzekeringen bij mij terecht.

Totaal Financieel Advies

Door mijn deskundigheid op bovengenoemde vakgebieden ben ik uitstekend in staat uw complete financiële huishouding in kaart te brengen.

U vindt een uitgebreide CV op mijn Linkedin pagina.